Seizoen goed afgesloten

Dronter samenleving denkt aan klanten

We kunnen het seizoen afsluiten met een mooie gift en een geslaagde winkelactie. Het is goed om te merken dat de mensen in Dronten zo veel aandacht hebben voor de mensen met het laagste inkomen. Het uitgeven van voedselpakketten gaat natuurlijk wel de hele zomer gewoon door.

Cheque KMC Aeres

Net voor de zomervakantie kregen we een cheque van € 7220,- van de Kennismakingscommissie van de Aeres Hogeschool. Die commissie organiseert elk jaar de introductie van de nieuwe studenten. 

Vast onderdeel daarvan is de Biggenmarkt, waarop de nieuwelingen worden geveild voor klussen tegen betaling. Door corona kon de markt alleen op het terrein gehouden worden. Hopelijk kan iedereen op woensdag 7 september weer langskomen op de vertrouwde plek bij de fontein in het winkelcentrum.

In 2021 waren er 600 “biggen” en een deel van de opbrengst van de markt werd bestemd voor de voedselbank. De voedselbank zal het bedrag toevoegen aan het geld voor een nieuwe transportbus.

Op de foto (vlnr) Tom van Melick (penningmeester 1 KMC), Joop de Jager (onze voorzitter) en Niels Hulsegge (penningmeester 2 KMC).

Winkelactie AH Dronten Centrum

De laatste winkelactie voor de zomer werd op 10 en 11 juni gehouden bij Albert Heijn in Dronten Centrum. Die actie leverde in totaal 2241 producten op.

Aanbieding cheque Aeres

Deel dit bericht op sociale media