Vrijwilliger worden

Wil jij ook vrijwilliger worden bij de voedselbank?

Alle voedselbanken in Nederland werken uitsluitend met onbetaalde professionals. Niemand wordt betaald; ook ons bestuur niet. Met bijna 100 vrijwilligers zorgen we er in Dronten voor dat de allerarmsten wekelijks een voedselpakket kunnen ophalen.

Klik op de functienaam voor de volledige tekst. Meld je aan met het formulier hieronder!

Vacatures

De voedselbank werkt met voedsel. Daar wil je geen ongedierte bij hebben. Help jij het voor onze klanten gezond te houden?

De werktijd is woensdag van 11.30 – 13.00 uur. Je werkt in overleg met de bedrijfsleider volgens een schema. Je doet dat precies en zonder dat je steeds verteld hoeft te worden wat je moet doen.

Je komt in een leuk team. Daarom is het fijn als je ook gezellig bent.

Wat we bieden

Onze medewerkers ontvangen geen vergoeding.

Je wordt verzekerd op onze VNG Vrijwilligers Basispolis. Je mag gebruik maken van alle on-line opleidingen van de Voedselbank Academie. En als blijk van waardering organiseren wij tweemaal per jaar een gezellige bijeenkomst met alle vrijwilligers.

Aanmeldingsformulier

Algemene gegevens

Neemt u ter controle in het eerste gesprek een ID-kaart of rijbewijs mee? Houd er rekening mee dat wij in bepaalde gevallen om een Verklaring Omtrent het Gedrag vragen.
Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Geboortedatum(Vereist)

Vrijwilligerswerk

Op welke vacature reageer je?
Maak een keuze(Vereist)

Motivering

Beschrijf hieronder kort waarom je dit vrijwilligerswerk wilt gaan doen. Geef ook aan welke opleiding, diploma's en certificaten je hebt, die daarvoor belangrijk zijn. Bijvoorbeeld een rijbewijs, wanneer je als chauffeur solliciteert.

Misschien ook interessant voor jou