Metafoor Vastgoed B.V. steunt de voedselbank Dronten

In juni kreeg Metafoor Ruimtelijke Ordening een bericht binnen met de vraag of zij de Voedselbank Dronten wilde steunen. De aanvraag werd doorgestuurd naar zusterbedrijf Metafoor Vastgoed B.V., dat in Dronten is gevestigd.

Peter (Broer), directeur van Metafoor Vastgoed B.V., besloot daarop om het bedrag van 500 euro, dat hem ter beschikking wordt gesteld vanuit het Breemhaar Sponsorfonds, te doneren aan de Voedselbank Dronten: “Dit initiatief is door de inwoners van Dronten én voor de inwoners van Dronten. Een ieder weet hoe belangrijk het is om toegang te hebben tot goed voedsel en voldoende te kunnen eten. Als bedrijf in Dronten willen we op deze manier omzien naar onze inwoners die extra hulp nodig hebben.”

Peter vervolgt: “De sponsoring valt samen met onze naamsverandering per 1 juli van dit jaar (van Metafoor Vastgoed en Software B.V. naar Metafoor Vastgoed B.V.). Het biedt ons een mooie gelegenheid om de vernieuwde naam, Metafoor Vastgoed B.V., met het vernieuwde logo te presenteren via dit maatschappelijke initiatief.”

Arie Burggraaf, bestuurslid van de Voedselbank Dronten, vult aan: “Ongeveer 150 gezinnen in de gemeente Dronten zijn afhankelijk van de steun van de voedselbank. De donatie wordt gebruikt om de transportmiddelen (een vrachtwagen en een bus) te onderhouden. Het transport geeft de mensen in de gemeente Dronten immers de toegang tot het voedsel. De Voedselbank Dronten biedt ieder bedrijf met een donatie van deze grootte, tevens de mogelijkheid om het bedrijfslogo op één van de transportmiddelen te plakken. Met deze tegenprestatie willen wij ook voor de bedrijven in de gemeente Dronten van toegevoegde waarde zijn.

Deel dit bericht op sociale media